BYIC logo

Alle artikler

Hvordan sender jeg min ordre retur?Opdateret 2 months ago

For at returnere en vare, kan du købe et returlabel til 39 kr. igennem os, hvilket sikrer sporing af din pakke, samt dækning under forsendelsen. Du kan starte returprocessen ved at læse nedenstående guide og tips, eller besøge returneringssiden inde på webshoppen.

Følg guiden nedenfor:

✔️ Indtast dit ordrenummer og den e-mailadresse, som ordren blev afgivet med
Hvis du har indtastet en forkert e-mail ved bestillingen og oplever fejl, når du retter din retur, skal du indtaste den forkerte e-mail igen, før du kan downloade dit returlabel.

✔️ Udfyld de nødvendige felter for at modtage dit returlabel
Hvis du ikke ønsker at sende et produkt retur, skal du blot lade linjen være blank.

✔️ Vælg forsendelsesmetode
Når du skal vælge forsendelse, skal du aktivt trykke på GLS, som forsendelsesmetode - herefter kan du hente dit label.

✔️ Du vil modtage en mail med en QR-kode
Eller du kan vælge at downloade den med det samme. Man kan følge sin returpakke via. pakkenummeret eller ved at klikke på det link, man får tilsendt pr. e-mail fra CoolRunner.

✔️ Fremvis den i din pakkeshop
De printer dit returlabel og sætter dit label på din returpakke.

_____________________________________________________________________________________________

🎀 Små tips til din returnering
Læs gerne returneringsreglerne inden du sender din ordre retur til os.

Det er ikke er muligt at foretage ombytninger ved at skrive i kommentarfeltet, når du laver en returregistrering.

Det er altid en god idé at sikre sig en indleveringskvittering for din returpakke.

Man kan ikke sende flere ordrer retur i én samlet pakket, læs mere her

Husk venligst at fjerne din forsendelseslabel ved aflevering for at forhindre, at pakken returneres til dig.

📲 Når du opretter en retur på din telefon, bedes du trykke på  +  i højre side, ud for kundeservice, for at åbne underkategorierne. Herunder kan du vælge "Returnering".