BYIC logo

Alle artikler

Hvordan returnerer jeg en bestilling?Oppdatert 3 months ago

För att returnera en vara kan du köpa en returetikett för 89 Nok genom oss, som säkerställer spårning av ditt paket, samt täckning under frakt. Du kan starta returprocessen genom att läsa guiden och tipsen nedan, eller besöka retursidan inne i webshopen.

Följ guiden nedan:

✔️ Ange ditt ordernummer och mailadressen som beställningen gjordes med
Om du angett felaktig e-post vid beställning och upplever fel vid rättelse av din retur måste du ange den felaktiga e-posten igen innan du kan ladda ner din returetikett.

✔️ Fyll i de nödvändiga fälten för att få din returetikett
Om du inte vill returnera en produkt, lämna helt enkelt raden tom.

✔️ Velg fraktmetode
Når du velger frakt må du aktivt trykke på Bring som fraktmetode - du kan da hente etiketten din.

✔️ Skriv ut returetiketten og lever den til nærmeste Bring-pakkebutikk
Dersom du ikke har skriver anbefaler vi at du f.eks. går på et bibliotek, er det ofte skrivere tilgjengelig. Du kan spore returpakken din via pakkenummeret eller ved å klikke på lenken sendt på e-post fra CoolRunner.

____________________________________________________________________________________________

🎀 Små tips for retur
Vennligst les returreglene før du sender bestillingen tilbake til oss.

Det er ikke mulig å gjøre bytte ved å skrive i kommentarfeltet, når du foretar en returregistrering.

Det er alltid lurt å sikre seg en leveringskvittering for returpakken.

Du kan ikke sende flere bestillinger tilbake i én samlet pakke, les mer her.

📲 Når du oppretter en retur på telefonen din, trykk på + på høyre side, ved siden av kundeservice, for å åpne underkategoriene. Nedenfor kan du velge "Retur".