BYIC logo

Alla artiklar

Kan jag avbryta min beställning eller delar av den?Uppdaterad 3 months ago

Du har möjlighet att annullera hela din beställning eller endast delar av den, så länge den inte har skickats eller plockats från vårt lager. Alla avbokningar behandlas manuellt och därför kan vi endast genomföra dessa inom våra normala öppettider.

Avbryt hela min beställning
En annullering av hela din beställning, det reserverade beloppet kommer att släppas från din bank så snart som möjligt.

💳 Om din bank inte har släppt pengarna, uppmuntras du att kontakta dem och presentera mejlet vi skickat till dig angående annulleringen av beställningen. Det kan ta längre tid för pengarna att frigöras på ditt konto.

Avbryt delar av min beställning
Om du vill avbryta en enstaka vara på din beställning, kan detta göras så länge beställningen inte har skickats ännu. Vi tar bort varan i fråga från din beställning och återbetalar beloppet, när beställningen har skickats.

💳 Observera att det är en manuell återbetalning, som görs inom våra öppettider.

UPPMÄRKSAMHET!
Om du använde ett Mastercard, Visa Electron eller annat betalkort i samband med den annullerade beställningen, kan medlen finnas kvar på ditt konto under innevarande månad plus 30 dagar, även om köpet har annullerats.

Om du har använt Klarna som betalningsmetod, kommer de att uppdatera din faktura så snart som möjligt.

Det är viktigt att notera, att det inte är BYIC som har reserverat pengarna utan din bank som tillfälligt har avsatt beloppet på ditt konto.