Hur lång tid tar det innan min retur behandlas?Uppdaterad 3 months ago

När vi mottagit ditt returpaket på vårt lager, tar det upp till 10 arbetsdagar innan vi är färdigbehandlade det.

Efter bearbetning får du ett nytt e-postmeddelande angående din återbetalning. Efter detta kan det ta 2-4 bankdagar innan pengarna syns synligt registrerade på ditt konto.

💳 Små tips angående din återbetalning
Om betalningen gjordes med Mastercard kan återbetalningen ta upp till 30 dagar.

Om du har använt Klarna som betalningsmetod kommer de att uppdatera din faktura så snart som möjligt

Det är viktigt att ta hänsyn till eventuella helgdagar i Danmark, eftersom det kan försena behandlingen av ditt returpaket, beroende på antalet på varandra följande semester.

Om du har spärrat ditt betalkort eller fått ett nytt, kan systemet fortfarande utan problem återbetala beloppet till ditt konto. Det kan dock ta längre tid, eftersom beloppet måste navigeras korrekt framåt.

Vid användning av presentkort, som betalningsmetod, återbetalas pengarna på samma sätt som betalningen gjordes. Det innebär, att beloppet sätts in på presentkortet som användes för beställningen.