Hur gör jag en retur?Uppdaterad 3 months ago

För att returnera en vara, kan du köpa en returetikett för 59 SEK genom oss, vilket säkerställer spårning av ditt paket, samt täckning under frakt. Du kan starta returprocessen genom att läsa guiden och tipsen nedan, eller besöka retursidan.

Följ guiden:

✔️ Ange ditt ordernummer och den e-postadress som beställningen gjordes med
Om du angett felaktig e-post vid beställning och upplever fel vid rättelse av din retur, måste du ange den felaktiga e-posten igen innan du kan ladda ner din returetikett.

✔️ Fyll i de obligatoriska fälten för att få din returetikett
Om du inte vill returnera en produkt, lämna helt enkelt raden tom. Markera "Jag har läst och bekräftar villkoren" och tryck sedan på "Hämta etikett":

✔️ Välj fraktsätt
När du ska välja frakt, måste du aktivt trycka på PostNord som fraktsätt - du kan då hämta ut din etikett.

✔️ Skriv ut din returetikett och lämna in den till närmaste PostNord-paketbutik.
Om du inte har en skrivare rekommenderar vi att du t.ex. går till ett bibliotek, där finns det ofta skrivare tillgängliga. Du kan spåra ditt returpaket via paketnumret eller genom att klicka på länken som skickas pr e-post från CoolRunner.

_____________________________________________________________________________________________

🎀 Små tips för din retur
Läs returreglerna innan du skickar tillbaka din beställning till oss.

Det går inte att göra byten genom att skriva i kommentarsfältet, när du gör en returanmälan.

Det är alltid en bra idé att säkra ett leveranskvitto för ditt returpaket.

Du kan inte skicka tillbaka flera beställningar i ett kombinerat paket, läs mer här.

📲 När du skapar en retur på din telefon, tryck på + på höger sida, bredvid kundtjänst, för att öppna underkategorierna. Nedan kan du välja "Returnera en vara".