BYIC logo

Alle artikler

Kan jeg kansellere min ordre eller deler av den?Oppdatert 3 months ago

Du har muligheten til å kansellere hele bestillingen eller bare deler av den, så lenge den ikke er sendt eller plukket fra vårt lager. Alle avbestillinger behandles manuelt og derfor kan vi kun gjennomføre disse innenfor våre vanlige åpningstider.

Kanseller hele bestillingen min
En kansellering av hele bestillingen din, vil det reserverte beløpet bli frigitt fra banken din så snart som mulig.

💳 Hvis banken din ikke har frigitt pengene, oppfordres du til å kontakte dem og presentere e-posten vi sendte deg angående kansellering av bestillingen. Det kan ta lengre tid før midlene frigjøres til kontoen din.

Kanseller deler av bestillingen min
Hvis du ønsker å kansellere én enkelt vare på bestillingen din, kan dette gjøres så lenge bestillingen ikke er sendt ennå. Vi sletter den aktuelle varen fra bestillingen din og refunderer beløpet når bestillingen er sendt.

💳 Vær oppmerksom på, at det er en manuell refusjon som gjøres innenfor våre åpningstider.

MERK FØLGENDE!
Hvis du brukte et Mastercard eller annet debetkort i forbindelse med den kansellerte bestillingen, kan midlene bli holdt på kontoen din i løpet av inneværende måned pluss 30 dager, selv om kjøpet er kansellert.

Det er viktig å merke seg, at det ikke er BYIC som har reservert pengene, men banken din som midlertidig har satt av beløpet på kontoen din.