Vad gör jag om mitt paket har returnerats?Uppdaterad 3 months ago

Om du inte hämtar din beställning på posten, kommer den automatiskt att returneras till vårt lager.

Paketbutiken lagrar den i minst 14 dagar. Under vissa perioder med hög aktivitet, kan paketbutiker lagra ditt paket i upp till max 7 dagar. Antalet dagar varierar från paketbutik till paketbutik.Vi har ingen kontroll över, när ett paket automatiskt skickas tillbaka från de olika butikerna.

Var medveten om följande:
💳 Om du inte hämtar ut din beställning i paketbutiken, debiteras alltid en returavgift på 59 SEK vid handläggning av ditt returpaket.

📱Du får alltid ett sms eller e-postmeddelande, som ger dig information om senast möjliga hämtningstid i din valda paketbutik.

🛍 Tyvärr kan vi inte skicka om paketet efter denna process. Om du vill ha samma produkter igen, vänligen gör en ny beställning.

⌛️ Handläggningstiden för returpaket är upp till 10 arbetsdagar efter mottagande på vårt lager.

⚡️Om ditt paket fortfarande finns tillgängligt i paketbutiken, rekommenderar vi, att du hämtar det så snart som möjligt och returnerar det för att säkerställa snabb hantering av din beställning.