Kan du ändra min leverans?Uppdaterad 3 months ago

Tyvärr går det inte att göra ändringar i din leverans, varken vid beställningar med hemleverans eller vid val av paketbutik.

Vi erbjuder dock möjligheten att annullera din nuvarande beställning, så att du kan lägga en ny beställning med önskat leveranssätt. Detta kan endast göras om ditt paket inte redan är plockat från vårt lager.

Det är endast möjligt att genomföra en avbokning inom våra normala öppettider.

🛍 När du lägger din beställning, rekommenderar vi att du uppmärksammar följande

• Använder du automatisk fyllning, måste du vara medveten om, att systemet väljer en paketbutik åt dig, såvida du inte manuellt väljer en vid leveransvalet.

• Ibland kanske din önskade paketbutik inte syns under leveransvalet, vilket kan bero på, att det inte finns något ledigt utrymme i paketbutiken just nu.

• Observera, att transportören kan välja en alternativ paketbutik om den valda paketbutiken inte har plats för ditt paket.