BYIC logo

Alle artikler

Hvordan setter jeg meg opp på ventelisten til en vare?Oppdatert 3 months ago

Dersom en vare er utsolgt, har du mulighet til å skrive deg på venteliste for å få varsel, dersom varen blir tilgjengelig igjen. Så snart varen er tilgjengelig igjen, vil du motta en e-post og være blant de første som får beskjed.

Når du registrerer deg på venteliste, kan vi ikke garantere at produktet kommer på lager igjen. Dette er din beste sjanse til å få produktet, hvis det blir tilgjengelig igjen.

Gjør følgende for å legge deg til på ventelisten:

🔍 Finn din spesifikke vare

📏 Velg ønsket størrelse

💌 Skriv inn e-postadressen din i feltet

✔️ Trykk "Skriv meg på venteliste"

Vær oppmerksom på, at mange mottar e-poster angående tilgjengeligheten til et spesifikt produkt. Derfor er det mulig at varen kan bli utsolgt når du besøker nettbutikken for å foreta kjøpet.