BYIC logo

Alle artikler

Hva skjer med beløpet på gavekortet mitt, hvis jeg vil returnere?Oppdatert 3 months ago

💌 Betaling med gavekort
Når du returnerer en bestilling, vil beløpet bli refundert til det originale gavekortet.

Dette betyr, at du må bruke det originale gavekortet, da vi ikke gir deg et nytt. Det er bare det eksisterende gavekortet, som fortsetter å være aktivt til saldoen er null.

💳 Gavekort kombinert med kortbetaling
Hvis du har brukt både gavekort og debetkort til betaling, følger refusjons prosedyren samme modell. Gavekortet vil få tilbake det opprinnelige beløpet, mens det resterende beløpet blir refundert til betalingskortet.